Tilankäyttöoikeus

Hacklabin jäsenet saavat tilat käyttöönsä 24/7 maksamalla kuukausittaista tilankäyttömaksua, joka on vähintään 20€/kk. Toimintamme tukemiseksi voit halutessasi maksaa isompaakin summaa – kyse ei ole ainoastaan tilan vuokraamisesta vaan myös yhteisön tukemisesta.

Tilankäyttömaksun maksettuasi pääsy on voimassa maksupäivästä kuukauden eteenpäin. Pääsy tiloihin estyy automaattisesti, jos maksu jää maksamatta.

Tiloihin on puhelinsoittoon perustuva kulunvaltonta. Ovi aukeaa soittamalla numeroon 0403221855. Numero ei vastaa puheluihin, eli soittaminen ei maksa mitään. Jos tilankäyttöoikeus ei ole voimassa, numero soittaa labilla ovikelloa, jolloin jonkun paikallaollessa joku saattaa tulla avaamaan oven.

Tilankäyttöoikeutta varten tällä hetkellä tarjoamme vain tilisiirron käyttöä, jonka voi asettaa verkkopankissa toistuvaksi maksuksi. Tilisiirtomaksuja käsitellään viiveellä, joten jos tilankäyttöoikeutesi ei ole ollut pitkään voimassa ja haluaisit sen voimaan nopeasti, lähetä kuitti hallitukselle osoitteeseen yhteydenotto@lahti.hacklab.POISTATAMA.fi. Toistuvan maksun kanssa ei tarvitse lähettää kuitteja.

Muita maksutapoja kuten PayPal ollaan ottamassa lähiaikoina käyttöön.

Maksa tilankäyttömaksu tilisiirrolla!

Tilankäyttäjänä saat

  • Pääsyn tiloihimme ympäri vuorokauden (huom. toimistoajan ulkopuolella tarvitset myös kiinteistön ulko-ovien avaimen)
  • Oikeuden käyttää laitteita ja työvälineitä sekä hyllystä löytyviä materiaaleja omien projektiesi tekoon
  • Säilytystilaa omille tarvikkeille varastossa (SmartStore 15 -laatikko, hankittava itse)
  • Hyvän mielen kun tuet samanhenkistä yhteisöä!

Kiinteistön ulko-ovien avain

Hacklabin kiinteistön ulko-ovet ovat auki muiden kiinteistössä toimivien yritysten (esim. Ideaverstas, kahvila) toimesta, joten hacklabin puolesta siitä ei ole taetta. Suuntaa-antavat aukioloajat ovat:

  • ma: 9-17
  • ti: 9-17
  • ke: 9-17 (Hacklabin avoimet ovet klo 18-!)
  • to: 9-17
  • pe: 9-17

Oma kulunvalvonta avaa pelkällä tilankäyttömaksulla labin oman oven, mutta yo. aikojen ulkopuolella sisälle pääsemiseen tai ovien ollessa poikkeuksellisesti kiinni tarvitaan myös erillinen fyysinen avain. Avain on henkilökohtainen ja sen hinta on kertaluontoinen 27.90€. Maksu menee kiinteistöä hallinnoivalle lukkoliikkeelle ja avaimen toimitus kestää joitain työpäiviä.

Voit tilata avaimen joko vastuuhenkilöltä henkilökohtaisesti tai sähköpostitse: avainhenkilo@lahti.POISTATAMA.hacklab.fi.