Jäsenyys

Hacklab Lahti on kaikille tieteestä, taiteesta, kädentaidoista ja teknologiasta kiinnostuneille avoin yhdistys. Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jos olet kiinnostunut jäseneksi liittymisestä, tule paikalle labille avointen ovien aikaan tutustumaan tiloihin, ja etsi käsiisi joku hallituksen jäsen. Uusien jäsenten kanssa täytetään lyhyt kysely liittyen omiin harrastuksiin ja toiveisiin labin suhteen.

Yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu vuodelle 2019 on 20€. Yhdistyksen jäsenenä voit osallistua joka viikko avointen ovien toimintaan. Jos haluat oman pääsyoikeuden tiloille, voit hakea myös tilankäyttöoikeutta. Uusille jäsenille tarjoamme jäsenmaksun hinnalla kuukauden tilankäyttöoikeutta – jos innostuit, voit jatkaa tilankäyttöoikeutta.

Jäseneksi liittymällä hyväksyt yhdistyksen säännöt, sekä tietojesi tallentamisen jäsenrekisteriin.

Jos olet käynyt labilla tutustumassa, ja olet täyttänyt kyselyn, mutta et vielä tehnyt jäsenhakemusta, voit täyttää jäsenhakemuslomakkeen täältä.

Tuki- tai yritysjäsenyysasioissa olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen yhteydenotto@lahti.hacklab.POISTATAMA.fi tai suoraan johonkin hallituksen jäseneen.